Olgun ciltlerde kırışık oluşumunu engellemeye, lekelerin aydınlanmasına yardımcı olur. Sıkılaştırıcı etkisinin yanında cildi canlandırır ve tazeler. Krem veya serum aşamasına cildi hazırlar ve bir sonraki ürünün emilimini artırır.
İçindekiler: ROSA DAMASCENA FLOWER WATER (Gül Hidrolatı), GLYCERIN (Gliserin), NIACINAMIDE (B3 Vitamini), GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCERYL UNDECYLENATE, HYDROLYZED COLLAGEN (Hidrolize Kolajen), COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE (C Vitamini)
Kullanımı: Kullanmadan önce çalkalayınız. Ürünü temizlenmiş cilt üzerine spreyleyiniz. Durulama gerektirmez. Birkaç dakika emilmesini bekledikten sonra nemlendirici serum veya kreminizi uygulayabilirsiniz.
Saklama Koşulu: Güneş ışığı, sıcaklık ve nemden koruyunuz. Serin ve kuru yerde muhafaza edilmesi tavsiye edilir.
Uyarılar: Göz ile temasından sakınınız ve teması halinde bol su ile yıkayınız.
ÇOK MEMNUNUM
6 AYDIR TÜM SERİYİ SET OLARAK KULLANIYORUM.TONİK OLARAK ÇOK BAŞARILI BİR ÜRÜN,HEM LEKELERİMDE HEM KIRIŞIKLIKLARIMDA GÜZEL SONUÇLAR,ŞİDDETLE ÖNERİRİM.