İçindekiler: AQUA (Su), POTASSIUM OLIVATE (Zeytinyağı Sabunu), Şeker Tensidi (Cocoglikozit, Hindistan Cevizi Eldesi), POTASSIUM COCOATE (Hindistan Cevizi Sabunu), Çamaşır Sodası, Carboxymethyl Cellulose (Ağaç Selülozu), CHAMOMILLA RECUTITA OIL (Papatya Yağı)
Uyarılar: En iyi sonuç için, Kullanım Talimatını mutlaka okuyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Gıda maddeleri ile aynı yerde muhafaza etmeyiniz.
Yorumlar
Hoş kokulu
Bebeğime doğduğu andan itibaren kullandım. Şu an 4.5 aylık hala kullanıyoruz. Temiz içerikli olduğu için tercih etmiştim fakat kokusu vs de çok güzel. Tavsiye ederim.
tavsiye ve memnuniyet
içeriğinde papatya yağı olması benim için kullanım tercihi oldu diyebilirim kullanımı ve temizliği harika.
memnuniyet
özellikle feracelerimi yıkamak için aldım.Hem muhteşem kokuyor hem de asla kıyafeti soldurmuyor.Yıkadığıma pişman olduğum feracelerim her yıkadığımda elektirikleniyordu ama bu deterjan sayesinde bu dertten de kurtuldum :)
İnceleme yazabilmeniz için giriş yapmanız veya bir hesap oluşturmanız gerekir.
Çok memnuniyet :)
Bebeğim doğdu doğalı papatya kokulu bebek deterjanınızı kullanıyorum ilk başlarda yıkanabilir bebek bezleri için almıştım kullanıma uygun diye. Sonrasında kokusuna fiyatının uygunluğuna ve içeriğine karşı oluşan sempatim sayesinde kullanmaya devam ettim. Piyasadaki bazı pahalı markalar temiz içerikli diye mecburen onları tercih etmenin bir manası yok mis gibi bir ürün alın aldırın. Bebeklerinizi kimyasallara maruz bırakmayın derim